Over Mij

Eveline Janssen-Curvers

Hallo, Ik ben Eva Janssen en woon in het mooie dorpje Berlicum (NB). 

Ik heb sinds 1999 ervaring met Powertex en alle bijbehorende producten en heb alle benodigde certificaten behaald welke een Master gekwalificeerde Powertex Trainster nodig heeft om workshops te mogen geven en nieuwe trainers aan te nemen.

Het begon in 1999 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Powertex, ik was gelijk helemaal verslaafd. En heb dan ook diverse beelden gemaakt en workshops gegeven. 

In 2004 emigreerden wij naar Australië alwaar wij een groothandel in Powertex zijn begonnen. Daar hadden wij de naam Astonishing Crafts & Art. 

Powertex bestond toen nog niet in Australië en dus voor het eerst maar op een Arts and Crafts Show in Brisbane. Het was een groot succes en ook heel veel mooie response van de creatieve mensen daar en hieruit zijn ook vele mooie workshops ontstaan en zelfs nieuwe trainers over geheel Australië. 

In nog geen 2 jaar hadden wij een landelijk netwerk van dealers en trainers opgebouwd en Powertex was ook in Australië een succesvol product geworden.

Wij zijn in februari 2008 terug gekomen naar Nederland, onze Powertex groothandel hebben wij verkocht aan een van onze trainsters. 

Na terugkomst kon ik uiteraard niet stil blijven zitten en ben vervolgens met het idee gekomen om in Berlicum mijn ervaringen te delen door Powertex en Stone Art workshops te organiseren. Maar dit mocht helaas niet zo zijn vandaar mijn Passie voor het maken van mijn beelden door ze te verkopen en waar er  maar EEN van bestaat.